(( منتديــــات شبــــاب حلــــوان ))

اهلاً وسهلاً بك زائرنا العزيز هذة الرسالة تفيد بانك غير مسجل وندعوك للتسجيل فى المنتدى وشكراَ

(( منتديــــات شبــــاب حلــــوان ))

(( حلــــــــــوان ))
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 أحلى وأسهل صينيه سردين بطريقه الست غاليه من مطبخى وبالصور مع اضافاتى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الزعيم
المدير العام
المدير العام
avatar

علم دولتك :
الهواية :
المهنة :
المزاج :
الأبراج الصينية : الثور
عدد المساهمات : 213
تاريخ التسجيل : 14/02/2010
العمر : 20

مُساهمةموضوع: أحلى وأسهل صينيه سردين بطريقه الست غاليه من مطبخى وبالصور مع اضافاتى    الإثنين أبريل 22, 2013 6:09 am

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

الغااليات الفتوكات

بعد نجاح موضوع السمان والفطير المشلتت


عملت لكم حاجه جديده لمحبى الاسماك

كانت الست غاليه عملت الاسبوع اللى فات
صينيه سردين فى الفرن .وطلعت واو عملتها مع بعض اضافتى وطلعت تحففففه .قلت لازم تحكموا بنفسكوا
عشان تحكموا بنفسكوا هل انا تلميذة شاطرة ولا ايه ؟؟ههههه

المقادير

كليو سردين
بصل وطماطم وفلفل حلقات و
توم مدقوق
بهارات (ملح وفلفل وكمون )

الطريقه

بتجبيى السردين وتنطفيه زى اى سمك عادى وتغسيله كويس اووى واعصرى عليه نص ليمونه

جهزى الصينيه بتاعتك حطى شويه زيت وعليهمبعض شرايح البصل والطماطم والفلفل ورصى السردين المحشى بالتتبيليه بتاعتك
00توم مدقوق وكمون وملح وفلفل وطماطم صغيرة وفلفل قطع صغيرة وعصرة ليمون ونقطتين خل 00

وعلى الوش نفس الشرايح مع شويه توم من التتبيليه ولو عندك بصل اخر وبتحبيه قطعيه حلقات وضعيه

وده شكلها بعد الرص



وحطى الصينيه على البوتاجاز واول ما تحسى انه دخل فى السوا رشى على الوش زيت واعصرى ليمونه

وبعدين دخليه الفرن يدوب دقايق وشغلى الشوايه ياخد وش ويطلع بالشكل ده



وده طبق للفتوكات الحلوين جزء مقلى وجزء من الصينيه
وكانت ريحته وطعمه واوووووو



وبشكركم وبشكر الست غاليه
ويارب يكون عجبكوا وطبعا يقدم مع رز ابيض او بنى وسلطة ومخلل


اسأل الله ان يبسط لنا رزقه

وطبعا نسيت ده الحلو
طبق بقلاوة يممم لعيونكم من مطبخى




الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://shpaphelwan.yoo7.com
 
أحلى وأسهل صينيه سردين بطريقه الست غاليه من مطبخى وبالصور مع اضافاتى
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
(( منتديــــات شبــــاب حلــــوان )) :: ( منتديات أقسام الطبخ ) :: منتدى الشيف محمد فوزى والست غالية-
انتقل الى: